DY GJUHË NJË LIBËR

Projekti “Dy gjuhë një libër” një përzgjedhje autorësh shqiptarë dhe malazezë, pasqyruar në dy vëllime (prozë dhe poezi), mbështetur nga Bashkimi Evroprian…organizuar nga qendra kulturore “Camaj-Pipa” dhe Universiteti i Shkodres “Luigj Gurakuqi”