Ballo në mbrëmjen e maturës

novela nga Skënder Temali


Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to documentation.

Në vitin 2002, Enti Botues Poligrafik “Gjergj Fishta”, do të botojë poemën për fëmijë të Skënder Temali, “Ishte një lajthishte”, me ilustrime nga Brikena Berdo. Me një gjuhë të thjeshtë e të kuptueshme për fëmijët, autori, përmes një subjekti sa interesant e aq tërheqës, i ka thyrur hymne dashurisë për nënën dhe për atdheun, si dy nga dashuritë më të patjetërsueshme për shqiptarin.