VEHBI BALA – NJE ZË I VEÇANTË DHE GJITHPËRFSHIRËS

Nuk qënka dhe aq e lehtë të shkruash për një njeri me të cilin ke ndejur e biseduar

Skender Temali - blog

Biçikleta e parë në Shqipëri, më 1907 nga konsulli suedez

Mbase jo të gjithë ju që po lexoni këtë shkrim e dini se në Europë jeton një qytet

Skender Temali - blog

Në pazar të Zdrales

(Pak histori, satirë e humor)
Zdralja është një lagje e vjetër në kërthizë të Shkodrës. Në kërthizë të lagjes është pazari më i madh që ka

Skender Temali - blog

Të gjithë flasin

Emisioni “Të gjithë flasin” intervistoi në studio gazetari Sead Cena.
Skender Temali (Shkrimtar)

Skender Temali - blog

DISA FJALË PËR VEPRËN “TANAGRA”, HISTORIA E GENIT DHE E GJUHËS E DR.NAIM LAÇEJ

Si shkrimtar e kam të lehtë të rendis disa fjalë për të, siç e kam edhe të vështirë të jap mendime të pakontestueshme rreth vlerave të tij, pasi, që të jem realist, në

Skender Temali - blog

SI T’I THEMI?

Nënë,
Mos i thuaj vajzës mos dashuro!

Skender Temali - blog

UNË, BALLKANI DHE EUROPA

Ballkani – vullkani,
Homeri – Skenderi,
Ylberi, shtërngata,
Dhe dita e nata,
Dhe kripa e mjalta
Dhe pena e shpata!

Skender Temali - blog