• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • Mainbody Dark Theme
  • Mainbody Light Theme
  • Layout: 2 Left columns + Mainbody
  • Layout: Mainbody + 2 Right columns

Geisha ime

E-mail Print PDF

Ndërsa ju prisni ministra,
Kryeministra
E me tapete rrugën nga avioni ua shtroni
Dhe unë dola të prisja si ju,
Kë thoni?

Unë një geisha dola të prisja
Një geishë yll nga Japonia,
Që të më mësonte ta doja jetën
Se nga shpirti më ish arratisë dashuria!

Geisha ime