Miliardierja ime

Miliardierja ime

Nga miliarda nëna që ka patur kjo botë,
Padyshim nëna ime është më e mira në tokë,
Dhe në pastë miliarda nëna në planete të tjerë,
Nëna ime do të jetë më e mira miliarda herë!

Vargje të tjera nuk kanë asnjë vlerë…

(Botuar ne gazeten letrare “Muzgu”, mars 2014
nga Skender Temali

  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *